Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
dori

Hová utazzunk nyaralni?

Dóri · 9 hónapja
Néha nehéz lehet eldönteni, hová is utazzunk a családdal nyaralni, ezért most bemutatok nektek néhány remek ötletet, ahol rengeteg a látnivaló, és szuperül kipihenhetitek magatok :)

Először, egy mostanában felkapott országot ajánlanék: Egyiptom

Egyiptom a tökéletes választás, ha nyári forróságra vágysz már a tavasz kezdetétől. Hogy miért? Mert Egyiptomban már március elején  legalább 30-35C fok van, a tenger pedig folyamatosan melegszik 23-24C fokról indulva. Egy tavaszi egyiptomi nyaralás extra előnye, hogy ilyenkor a legalkalmasabb az idő a látnivalók felfedezésére, hiszen nincs az a kifejezett nyári hőség, így a piramisok és Luxor könnyedén bejárható anélkül, hogy hőgutát kapnánk. A szállodák kiválóak, ahogy az árak is!

Tunézia nyaralás

Tunézia nagyon kedvelt úti cél a roppant kedvező ára és a szinte fehér finom homokos tengerpartja miatt. Ha pezsgő éjszakai életre vágyunk válasszuk Sousse városát, ha családi nyaralást tervezünk akkor Monastir és Hammamet a mi desztinációnk, Djerba és Mahdia pedig nyugodt kikapcsolódást biztosít, de érdemes átböngésznünk mindegyik várost, hogy megfelelően válasszunk úti célt!

Folytatása következik,
Sziasztok! :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!